Η κουζίνα μας

Η κουζίνα της Ελωδίας είναι ξακουστή σε όλο τον Νομό Σερρών και αυτό δεν είναι μια τυχαία κατάκτηση. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μέχρι και σήμερα, φροντίζουμε να προσφέρουμε γευστικές εμπειρίες αυθεντικές, στη βάση ολόφρεσκων πρώτων υλών, που μαγειρεύονται με τέχνη και γνώση.

Βιολογικά κρεατικά από τη φάρμα μας, φρέσκα λαχανικά, καλό ελληνικό ελαιόλαδο, μυρωδικά και μπαχαρικά στη σωστή ποσότητα, δημιουργούν πιάτα που εντυπωσιάζουν. Εντυπωσιακή άλλωστε είναι και η ποικιλία των επιλογών, που ξεπερνούν τις 40, παντρεύοντας τη μεσογειακή κουζίνα με την υγιεινή διατροφή, αλλά και την ορθή αξιοποίηση των πλούσιων τοπικών προϊόντων. Κάθε Κυριακή ανάβουμε τον ξυλόφουρνο και ψήνουμε φρέσκο ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές πίτες, και άλλες αυθεντικές γεύσεις στη γάστρα.

Από το καλύτερο μαγειρευτό βιολογικό βουβάλι της περιοχής, μέχρι μερακλήδικες βουβαλονοστιμιές στα κάρβουνα, αλλά και διαλεχτούς ψαρομεζέδες, με το πασίγνωστο πλέον ψάρι της λίμνης, το γριβάδι, σε ρόλο πρωταγωνιστικό, οι νοστιμιές δεν έχουν τέλος. Και βέβαια, από το τραπέζι δεν λείπει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, αλλά και φίνων αποσταγμάτων.

Gallery