Elodia_050_Vertical
Elodia_054
- More About Us - More About Us - More About Us

Ελωδία

Ανακαλύψτε έναν μοναδικό προορισμό

Μπορεί η μαγεία και το μεγαλείο τη λίμνης Κερκίνης, που αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς και ομορφότερους υγροτόπους της Ευρώπης, να χωρέσει σε λίγα στρέμματα γης;

Αυτή την πρόκληση είχαμε κατά νου όταν ξεκινούσαμε τη δημιουργία μιας μικρής τότε οικογενειακής επιχείρησης, την άνοιξη του 2004. Την ονομάσαμε Ελωδία, μιας και πριν το 1982 στην περιοχή υπήρχε ένα έλος. Ο χώρος που δημιουργήσαμε ήταν μια ωδή στην ιστορία του τόπου, η δική μας απάντηση, σε μια απόπειρα συνέχισης αυτής της ιστορίας. Αυτό ήταν εξαρχής το όραμά μας για την Ελωδία, να γίνει μια μικρογραφία του τόπου που μας γέννησε, της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Σήμερα, η επιχείρηση μεγάλωσε, θέριεψε και τράνεψε! Την Ελωδία μας, την έθρεψε αφενός η δική μας αγάπη, αλλά αφετέρου και ο κόσμος που την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Έφτασε λοιπόν να αποτελεί σήμερα έναν πολυχώρο, μοναδικό στο είδος του! 15.000 τ.μ. σπάνιου φυσικού κάλλους, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει μια μέρα γεμάτη με κάθε λογής εμπειρίες.

Τι έμεινε αναλλοίωτο; Το οικογενειακό πνεύμα στον πυρήνα της. Η διαχείριση και η ανάπτυξη αυτού του χώρου παραμένει οικογενειακή υπόθεση, καθώς οι μεγαλύτεροι διδάσκουν στους νεαρότερους, για να αναλάβουν με τη σειρά τους τα σκήπτρα όταν έρθει η ώρα, συνεχίζοντας την ιστορία. Και έτσι, σαν μέλη της διευρυμένης μας οικογένειας, καλοδεχόμαστε και τους επισκέπτες μας. Με ειλικρινές χαμόγελο, έντιμη ματιά, μεράκι και αγάπη.

Σας καλωσορίζουμε στην Ελωδία. Έναν κόσμο πλασμένο από ανθρώπους για ανθρώπους, εκεί που το κοντέρ μηδενίζει, οι μπαταρίες γεμίζουν και η διαδρομή της ζωής ξεκινά πάλι από την αρχή: στην αγκαλιά της φύσης.

Εγκαταστάσεις

Η αγροτουριστική εμπειρία στα καλύτερά της

more about us - more about us - more about us -
Elodia_065_Vertical
Elodia_086

Σε μια υπέροχη και κατάφυτη έκταση 15.000 τ.μ., δίνουμε «ψυχή» στη δική μας εκδοχή της αγροτουριστικής εμπειρίας. Από τον χώρο δεν λείπει το υγρό στοιχείο, μια μικρή λίμνη, μέσα στον ευρύτερο θαυμαστό λιμνότοπο, πλαισιωμένη από πράσινο, γρασίδι, δέντρα. Μέσα σε αυτή τη μικρή λίμνη, μια μικρογραφία της λίμνης Κερκίνης, υπάρχει ζωή: Μυοκάστορες, ερωδιοί, ψάρια, λευκά νούφαρα, συνθέτουν ένα «ζωντανό» σκηνικό μοναδικού κάλλους, που «αναπνέει» και ζει σε πλήρη αρμονία με την περιβάλλουσα φύση. Τον χώρο του εστιατορίου, συμπληρώνουν τα γήπεδα άθλησης, ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας αθλητικών εκδηλώσεων, που σύντομα θα μπορούν να φιλοξενούν και κατασκηνωτές, που θέλουν να βιώσουν τις χαρές του κάμπινγκ στην καρδιά της Κερκίνης. Στον χώρο μας έχουμε προνοήσει για την ύπαρξη πολύ μεγάλου χώρου στάθμευσης, αλλά και για την υποδοχή μεγάλων ταξιδιωτικών γκρουπ. Υπάρχει η δυνατότητα άριστης εξυπηρέτησης εκδρομικών ομάδων, σχολικών εκδρομών, κάθε είδους εκδήλωσης.

Επιπλέον, στο εστιατόριό μας υπάρχουν υποδομές για την εξυπηρέτηση συνανθρώπων μας με αναπηρία. Είμαστε η πρώτη επιχείρηση στην Ελλάδα που εφάρμοσε κατάλογο με τη γραφή Μπράιγ. Παράλληλα διαθέτουμε δικό μας αναπηρικό αμαξίδιο για εξυπηρέτηση των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

Τέλος, στην Ελωδία υπάρχει και ένα εκκλησάκι του Αγ. Διονυσίου αρεοπαγίτη. Τα έσοδα που συγκεντρώνουμε από το εκκλησάκι, τα προσφέρουμε πίσω στους συνανθρώπους μας, ως ενεργά μέλη της τοπικής κοινότητας, με τη μορφή δωρεάν παροχών, όπως ήταν για παράδειγμα η δωρεά απινιδωτή στην περιοχή.

Ποιότητα

Οι διακρίσεις μας

Η ποιότητα της υπηρεσίας, του προϊόντος, της κάθε εμπειρίας που βιώνετε κοντά μας, ενέχει τη θέση που της αρμόζει: βρίσκεται στην κορυφή. Διασφαλίζοντας ότι το επίπεδο των προϊόντων και υπηρεσιών μας είναι πάντα το βέλτιστο δυνατό, έχουμε κερδίσει διακρίσεις που μας κάνουν περήφανους και μας οπλίζουν με όρεξη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα.

alphaguide-logo

Η Ελωδία έχει αξιολογηθεί και διακριθεί για πολλά χρόνια, από τον Alpha Guide, ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης.
Τα εστιατόρια αξιολογούνται µε επιµέρους κριτήρια, όπως η γεύση, η ποιότητα και η πρωτοτυπία των υλικών, η µαγειρική τεχνική, η γευστική ισορροπία, και η αισθητική στην παρουσίαση των πιάτων κ.ά. Έµφαση δίνεται στο σέρβις, αλλά και στην άνεση και την αισθητική του χώρου.