Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Κίνητρό μας η αγάπη μας για τη λίμνη Κερκίνη. Εδώ γεννήθηκαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τα παιδιά μας. Ριζωμένοι στον τόπο μας, φτιάξαμε την επιχείρηση αυτή, με τη φιλοσοφία να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας, στον πυρήνα της.
Αξίες

Αξίες

Σεβασμός στον τόπο μας
Συνέπεια στον τρόπο μας
Οικογενειακή προσέγγιση
Αψεγάδιαστες παροχές
Αγάπη για αυτό που κάνουμε
Έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια
Όραμα

Όραμα

Όραμά μας είναι να υποδεχόμαστε τον επισκέπτη στα μέρη μας, με τη διάθεση να τον φροντίσουμε, να τον ξεναγήσουμε στη μαγεία της λίμνης μας, να του δείξουμε την πιο αυθεντική της όψη, να του προσφέρουμε εμπειρίες ανόθευτες, αγνές.

λίγα λόγια

Λίμνη Κερκίνη

Η λίμνη της Κερκίνης είναι ένας από τους πιο όμορφους υγρότοπους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, μιας και αποτελεί ένα τοπίο μοναδικού φυσικού κάλλους. Βρίσκεται στο ΒΔ τμήμα του νομού Σερρών και αποτελεί έναν από τους 10 Υγρότοπους Διεθνούς Σημασίας της Ελλάδας (γνωστοί και ως υγρότοποι Ramsar). Στα βόρεια εκτείνεται ο ορεινός όγκος Κερκίνης, φυσικό σύνορο Ελλάδας και Βουλγαρίας, ενώ στα νότια και νοτιοδυτικά, το Δύσωρο και το Μαυροβούνι (Κρούσσια). Κύριος τροφοδότης της λίμνης είναι ο ποταμός Στρυμόνας, που πηγάζει στη Βουλγαρία. Προστατευμένη από το δίκτυο Natura, η μοναδικότητα της Κερκίνης έγκειται στη βιοποικιλότητά της. Βρίσκεται ανάμεσα στα 3 καλύτερα μέρη της Ευρώπης για παρατήρηση πουλιών, έχοντας καταγεγραμμένα πάνω από 300 είδη!

Κριτικές

Είπαν για μας

Homepage 1